Istoria filmelor
Despre personaje
Despre autori
Jocuri
Tom si Jerry "Themes"
Multimedia
Bine ati venit!
Pagina principala
Scurte rezumate
Oscar-uri primite
Link-uri cu Tom si Jerry
Despre autorul paginii
Cartea de oaspeti

TEME, IMAGINI, SCRREN-SAVERS PENTRU WINDOWS

Daca i-ati indragit pe Tom si Jerry, puteti sa faceti sa va insoteasca de fiecare data cand va aflati in fata calculatorului.

Colectie de imagini pentru startup/shutdown in Windows

Descarcati fisierul (zip) de pe internet pe calculatorul dvs., dezarhivati-l si veti gasi trei fisiere .sys (logo.sys, logos.sys, logow.sys). Copiati (si suprascrieti) logo.sys in directorul radacina (C:\), iar logos.sys and logow.sys in directorul in care sa gaseste Windows instalat (de obicei C:\WINDOWS). Succes!

Tom and Jerry Theme

Descarcati fisierul (zip) de pe internet pe calculatorul dvs. si dezarhivati-l. Copiati intrega structura de directoare rezultata in urma dezarhivarii in locul in care se gasesc theme-le din Windows pe calculatorul dvs. Succes!

Colectie de imagini de fundal

Descarcati fisierul (zip) de pe internet pe calculatorul dvs. si dezarhivati-l. Veti gasi mai multe imagini in format JPEG. Le puteti deschide cu Internet Explorer si cu clic dreapta pe imagine, alegeti optiunea "Set as Wallpaper". Succes!

Trei screen-savers

Descarcati fiecare din cele trei fisiere (zip) de pe internet pe calculatorul dvs. si dezarhivati-le. Nu trebuie decat sa faceti dublu-clic pe fiserele executabile rezultate. Restul e automat. Succes!

Autor: Filip Sufitchi, filip@romstar.com
Copyright © 2001